Over Coprox

Over Coprox

Waterdicht afwerken van wanden, vloeren, plafonds, gevels

Coprox producten vinden hun oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de (kunsthars gebonden) cementmortel nog steeds gewonnen. En daar worden de Coprox producten succesvol toegepast bij het waterdicht afwerken van wanden, vloeren, plafonds, gevels, kelders, etc..

Maar ook internationaal wordt de kwaliteit van Coprox al decennia lang dagelijks bewezen en worden de unieke eigenschappen, kenmerken en veelzijdigheid van de producten geroemd. Veelzijdig in het waterdicht maken van vrijwel alle ondergronden, maar ook in bijvoorbeeld de keuze van de aardse kleuren die Afrika zo puur maken. Coprox is hét waterdichte, watervaste stijlvolle en gebruiksvriendelijke alternatief voor tegels, regulier stucwerk en traditionele afwerklagen zoals bijvoorbeeld Tadelakt en overige Betonlooks. Door de absolute waterdichtheid is Coprox ook uitermate geschikt voor toepassing in natte ruimten zoals de badkamer en de keuken.

 Coprox wanden

 

Coprox wanden

Omdat wanden een groot gedeelte van het oppervlak in een ruimte innemen en dus ook voor een groot gedeelte de sfeer van het interieur bepalen, is de afwerking essentieel. Die kan variëren van een zeer ruwe betonlook tot superglad pleisterwerk. In een stijl die bij u past: van modern en zakelijk tot klassiek en huiselijk, van industrieel en minimalistisch tot natuurlijk en rustiek.

Ook zeer geschikt voor gebruik in natte, vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.

 

Coprox vloeren

en rustige combinatie van wanden en vloeren of juist een combinatie van contrasten, een Coprox vloer is een functioneel alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. Coprox kan op vrijwel alle ondergronden aangebracht worden en is zeer geschikt voor vloerverwarming.

 

Coprox gevels

Coprox International (PTY) Ltd. heeft ruime ervaring en kennis opgedaan met het afwerken van buitengevels. Dus ook in landen met krachtige weersinvloeden en sterke temperatuurschommelingen. Deze kennis en ervaring zet Coprox inmiddels ook binnen Europa in met het cementeren of het maken van schuurwerk en glad pleisterwerk op buitengevels. Coprox zorgt bij zowel nieuwbouw als renovatie voor een strak en waterdicht res ultaat.

 

Coprox particulier en zakelijk

Coprox is het waterdichte stucwerk voor wanden, vloeren, plafonds, gevels en meubilair voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever en wordt verwerkt door vakmensen met een passie voor stijl en kwaliteit.

 

Coprox eindresultaat

Met Coprox kiest u voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat met een sterk natuurlijk uiterlijk. Net als de waarde van een diamant stijgt naar mate de imperfectie toeneemt, bepalen ook onvolmaaktheden het unieke en waardevolle karakter van een Coprox wand, vloer, plafond en gevel. Kleine scheurtjes of iets ruwere plekjes in de Coprox afwerklaag doen niets af aan de waterdichtheid van de laag, maar geven wel de karakteristieke uitstraling van Coprox.

 

  • betonlook geschikt voor praktisch elk opvervlak Geschikt voor praktisch elk gewenst oppervlak
  • beton van zeer dunne stuclaag De stuclaag is zeer dun
  • beton voor binnen en buiten Voor binnen en buiten
Copyright 2018 Coprox. All rights reserved. Design & development by We/Provide