Coprox Metselwerk Waterafdichting Masonry 1kg

Op voorraad
Art nr
Masonry-1kg
Log in om de prijs te zien en dit product te kopen.
  • Preventieve & Herstellende Waterafdichting voor Positieve & Negatieve Watervoerende Gemetselde Oppervlakken
  • Waterdichte Decoratieve Bekleding
  • Geschikt voor Baksteen, Mortel, Beton en gips 

Coprox Metselwerk Waterafdichting is een makkelijke en effectieve oplossing voor het waterdicht maken van metselwerk, het is geschikt voor zowel commerciële en huishoudelijke toepassingen.

Coprox voorkomt vochtproblemen in nieuw metselwerk en het herstelt vochtproblemen in bestaande muren. De unieke eigenschappen maken Coprox Metselwerk Waterafdichting effectief voor het gebruik op de watervoerende positieve kant of de negatieve kant boven of onder de begane grond. De toepassingen variëren van het voorkomen en herstellen van stijgend, dalend en doordringend vocht tot het waterdicht maken van dragende muren; vloeren, douches, kelders, wijnkelders, ondergrondse parkeergarages, vijvers, zwembaden, reservoirs en waterornamenten.

Overal waar vocht aanwezig is, migreren de kristallen van Coprox Metselwerk Waterafdichting in de haarvaten en krimpscheuren van baksteen, mortel, beton en stucwerk, en belemmeren daarmee effectief het transport van vocht in of uit het beschermende oppervlak. Het is niet nodig om te wachten totdat het vocht is opgedroogd om te beginnen met de behandeling- het vocht helpt bij het verhelpen van het probleem. Coprox Metselwerk Waterafdichting houdt watermoleculen tegen maar laat wel lucht door zodat de constructie kan ademen en drogen.

Door een aantrekkelijk, rustieke afwerking te bieden hoeft u de constructie die u waterdicht heeft gemaakt met Coprox Metselwerk Waterafdichting niet verder af te werken met een gips,- of verflaag. Coprox Metselwerk Waterafdichting is verkrijgbaar in een breed scala aan opvallende kleuren. Muren worden zowel afgewerkt als waterdicht gemaakt in één applicatie! Coprox Waterdicht Metselwerk is ook een uitstekende waterdichte gipsprimer voor conventionele verf.

Write Your Own Review
U beoordeeld:Coprox Metselwerk Waterafdichting Masonry 1kg
Copyright 2018 Coprox. All rights reserved. Design & development by We/Provide